Blogin kävijämäärässä tuli 15 tonnia täyteen ja sen kunniaksi suoritettiin arvonta kaikkien taannoiseen postaukseen kommentoineiden kesken. Kirjoitin kaikkien nimet paperille ja sitten laitoin silmät kiinni ja kuljetin kynää pitkin paperia. Kynä pysähty nimen Maarit kohdalle! Onnea! Et vain ollut ilmoittanut blogisi osoitetta tai sähköpostiosoitettasi, joten en saa lähetettyä sinulle tästä tietoa. Jätähän uusi kommentti yhteystietojen kanssa niin saadaan yllätyspalkinto oikeaan osoitteeseen! :) Kiitos kaikille muillekin osallistumisesta! Oli mukavaa, että niin moni jätti kommentin!

Ilmoittauduin myös Lankahamstereihin -ekaa kertaa. Tavoitteenani on aloittaa ja saada valmiiksi yksi käsityö ja tietenkin olla ostamatta lankaa.

Neulakinnaskurssikin alkoi, siinäpä mukava tekniikka! oikeasti kivaa neulata, suosittelen ihan kaikille! Katsotaan, jos vaikka huomenna saisin kuviakin tekeleistäni (jotka ovat kyllä vain alkuja ja pieniä harjoitustilkkuja, mutta kuitenkin).

Oikea Elämä ja tuo kohta 9-kuinen pieni mies vievät aikaani niin kovin, että on ollut pakko vähentää nettaamista, jotta ehtii tehdä käsitöitäkin, siitä pitkä tauko taasen.

Näkyillään!

-Daalia!