Tänään en ole edes koskenut puikkoihin! :o Neuletöihin kumminkin sen verran, että otin kuvan äidin neulepaidasta, tai siis Ukko otti kuvan minusta se paita päällä. Ihmetykseni oli suuri, kun ei-niin-suuri paita mahtui aika suuren mahani yli vielä! Kuvauksen jälkeen vein sen äidille, hyvin ehti mukaan matkalle :)

Tässä siis äidin paita ja 30 viikkoa minun raskausmahaa:

424335.jpg

Ohje: Sandnesgarn, muokattu kaulusta lyhyemmäksi ja se on 4o3n -joustinta, hihoja pidennetty ja helmaan ja hihansuihin tehty ohjeesta poiketen 4o3n -joustinta sekä neulottu pyörönä kainaloihin saakka.
Lanka: Sandnesgarn alfa, väri 4513
Puikot: Addi bambupyörö nro 6, Addi bambuiset sukkapuikot nro 6 (kaulus)

Hihat on minulle liian pitkät ja onhan se hiukan venyneenä tuosta mahan seutuvilta :p Äiti kuitenkin tykkäsi, hieno juttu! Ja sehän se on pääasia. Niin, eikä äidilläni toki ole tuollaista mahaa. Kurja väritys vaan taas tuossa kuvassa, tyhmä talvi ja harmaus ja keltaiset hehkulamput.

Ryijykurssikin jatkui taas ja tämä päivä meni erinomaisen mukavasti niitä ryijylankavyyhtiä keriessä. Ja siksi en ennättänyt neuloakaan mitään, vaikka mieli teki. Ja aiheeseen liittyen maksuttomana tiedonantona ilmoitettakoon, että pellavalanka on kyllä aika vihonviimeistä keriä vyyhdiltä kerälle käsin käyttäen tietokonetuolia vyyhdinpuuna! Ryijyn nukittaminen alkoi kurssilal tänään ja olen nyt jo aivan rakastunut muutamaan senttiin ihanaa pörröistä ryijynalkuani. <3 Tuntuu tosiaan, että teen omanlaistani työtä niin tekniikan, ulkonäön kuin värienkin puolesta. Toivottavasti tunne on sama sittenkin, kun ryijy on valmis...

Kiitos villasukalle vinkistä, onhan nuo kyllä tyyriitä nuo kerijät noissa mainitsemissasi paikoissa, mutta noinkohan niitä edullisemminkaan mistään saa, ellei satu kirppiksellä tms. kohdalle. :/

Nyt vielä pikainen iltapala naamariin ja nukkumaan, että huomenna jaksaa taas alkupäivän kurssilla ja loppupäivän viihdyttää kummityttöä, joka asuukin sitten meillä viikon.

-Daalia