Ohoo! Osasinko liittää tänne kuvan? :D

Tuossa on siis vihdoinkin se ainoa neuletyö, josta tässä blogissa on tähän saakka puhuttu (ainakin, jos muistan oikein...) Se siis on oikeasti valmis! Ja vaikken itse siihen täysin tyytyväinen olekaan, paidan käyttäjä ja omistaja on, joten eipä tässä ole valitettavaa. Opittavaa kyllä sitten senkin edestä.

Niin ja olisihan tuo paita paremman näköinen, jos olisi käyttäjänsä päällä kuvattu... Katsotaan, jos joskus pääsisi kameran kanssa yllättämään pahaa-aavistamattoman paidanomistajan...

376142.jpg
Ohje: Garnstudio
Lanka: Sandnesgarn Alfa
Puikot: Addi bambupyörö nro 6

Sen verran muokkasin ohjetta, että tein paidan kainaloihin saakka pyörönä ja jätin kauluksen ympäriltä reunuksen pois. Vieläkin harkitsen, että vaikka virkkaisin siihen jotain, mutta paita on niin ahkerasti käytössä, etten pääse siihen käsiksi! :D Lanka oli aivan ihanaa neuloa (paitsi siltä osin, että se myydään 50gramman/80metrin kerissä, mikä idea! Ja miljoona pääteltävää lankaa... *yöks*). Aluksi näytti siltä, että karvaa irtoaisi paidasta kovastikin, mutta sitä kesti vain neulomisen ajan ja ehkä pari ekaa käyttökertaa, eikä pintakaan ole nukkaantunut. Paita on ollut nyt käytössä noin kuukauden (kyllä, ehti lojua puolivalmiina turhan kauan).

-Daalia