Katsokaa ja ihailkaa, mitä meille kotiutui tänään:

524904.jpg

524903.jpg

Siis onko ihkut tai jotain? :D Kaikki toimii muuten ihan moitteetta, mutta renkaat on ilman kumeja aika kolkot ;) Uskon kuitenkin vahvasti, että löydämme jotenkin vaunuihin uudet renkaat (saa vinkata, jos tietää jonkun pettämättömän keinon tai sattuu omistamaan juuri tuollaisten vanhojen Jovi-vaunujen renkaat). Joviin tietysti otetaan yhteyttä myös ja kysytään neuvoa. Jospa heillä vaikka olisi joku kikkakolmonen tiedossa tai jopa edelleen sopivat renkaat olemassa mallistossa.

Salaisten sukkien perillemenosta ei ole vielä tietoa. Hypistäis jo laittaa lisää kuvia ja muuta niistäkin.

Muuta tässä ei ole edelleenkään valmistunut. Aloittelin bambutakin kaveriksi housuja, mutta ne ovat hyvin alkutekiöissään ja valmistunevat hiiiitaasti. Vaikka pyörönä sileetä oikeaa neulonkin. Lanka on niin liukasta, että metalliaddeilla on niiden kanssa kuin Bambi liukkaalla jäällä. Tarttis olla 2,5mm bambupyöröt, onnistuisi paremmin, mutta eihän sellaisia ole missään. :/ Syyksi on kerrottu, etteivät kestä ehjänä ja voihan se niin olla. Suunnittelin myös pipon lisäksi settiin, mutta sitä en ole aloittanutkaan, laskin vain silmukkamääriä ja kerroksia... "Omat sukat" ("omat" siksi, että äitini ehkä aikoo ne omia kunhan ne valmistuvat) Austermann Stepistä valmistuvat verkkaisesti kerros silloin, toinen tällöin, kun sukat ovat olleet reissuneuleena. Tai siis yksi sukka on ollut, parin ensimmäinen sukka on vasta varren alussa (aloitin kärjestä). Villapeittoakin aloitin jossain vaiheessa vauvalle Novitan Floricasta, siihen on vissiin 8kpl 10x10cm tilkkua valmiina, niitä sentään valmistuu melkein vahingossa samalla, jos katsoo televisiota. Kaikki vaan edistyy nyt niin hitaasti, kun neulomisen mahdollistavassa asennossa istuminen on hankalaa...

Ompelukonettakin olen taas kesyttänyt, vauvan sänkyyn valmistui reunalakanat ja verhot. Taidankin yrittää ottaa niistäkin kuvat. Enemmän siitä projektista sitten omassa postauksessaan.

Salainen Sukankutoja: Kiitos, että pidät minua ajantasalla sukkien suhteen :) Ei mitään hätää, maltan kyllä mainiosti odottaa, kun tiedän mikä on tilanne.

-Daalia