Kiitos kommenteistanne! :)

Seijap, kunpa osaisinkin punoa pajusta jotain :) Täytyy varmaan mennä pajukurssille opettelemaan, on ne pajukorit ym. sen verran kauniita.

Valokki, luulin kuvauksesi perusteella, että noissa oksissa niitä kukkasilmuja sitten saattaisi jopa olla, mutta näyttää siltä, että pikkuoksiinkin tulee vain lehtiä. Tänään poksahti ensimmäiset silmut hieman auki ja niiden sisältö näyttää kyllä ihan vihreiltä lehdiltä.

Rimmuska, kiva kuulla, että paketti oli mieluinen!

462276.jpg

Tässä yhdet tänään poksahtaneet omenan oksan silmut. Koivuistakin poksuu ensimmäiset silmut varmaan huomenna, niin pulleita ja vihertäviä niissäkin jo on.

Neuleet edistyvät, vaikkakin hyvin hitaasti. Vauvan neuletakki Bambusta on takakappaleen keskiosan yli (tehty n. 20/31cm) ja sukkavaihdon sukkien testisukkien toisen version eka sukka ( o.O ) edistyi aimo harppauksen lääkärin odotusaulassa kun kävimme kuuntelemassa yläkäyrillä kasvavan vauvamme uusinta painoarviota, joka sai tämän sektiopelkoisen mamman todella toivomaan, että jälkikasvu tajuaisi syntyä ihan itsekseen ennen laskettua aikaa. Muuten onkin ollut viimeaikoina mieli maassa ja hartiat jumissa, silloin ei paljon neuletyökään käsissä viihdy.

Mutta jospa tänään telkkua katsellessa saisi taas neulottua.

-Daalia