398368.jpg

Kiitos kaikesta, Rakas Murmelimme, 02/05 - 02/07

Melkein voisi sanoa, että hyvästelimme tänään täydellisen lemmikin. Muru oli avoin, utelias, ystävällinen, kiltti, kaunis, seurallinen, pirteä, vilkas, älykäs, oppivainen, reipas... Suuri Luonne. Edusti kaikkia kesyrottien parhaita puolia. Huonoja puolia en pysty keksimään ainuttakaan. Pikkuinen eli täysillä, käytti päivänsä lainaten loppupäästä vähän joka päivälle - ja jätti meidät liian pian.

Jäämme kaipaamaan Sinua ja suurta sydäntäsi, muistelemme aina lämmöllä ja rakkaudella!

Daalia, Ukko ja yksin jäänyt Sisko-rotta

********************

Lopulta emme edes ehtineet ajoissa eläinlääkäriin, Murunen päätti lähteä Matkalleen ollessaan vielä kotona, sylissäni. Pieni väsynyt sydän ei jaksanut enää, heikkeni niin kovin nopeasti. Sisko ei ole tainnut vielä tajuta menetystään. Toivottavasti suru elinikäisen Ystävän menettämisestä ei vie heti toista pientä nöpönenäämme... :'(

Tämä päivä on ollut vaikea. Päälle hyökyvä flunssa valvotti yöllä, huoli Murusesta uuvutti päivällä ja illalla vielä yritin jaksaa kurssilla, jonka piti olla kiva ja piristävä juttu kevättalveksi. Onneksi on sentään puikkoterapia ja tuo Projektineule. Taidan mennä tästä sitä jatkamaan.

Kiitos Katiija viestistäsi.

-Daalia