Kaverille Kaulahuivi -vaihto on saatettu loppuun minun ja vaihtoparini Stannan osalta. Tässä tulee tarkempi esittely omasta tuotoksestani:

2264273513_34c135b886.jpg?v=0

Puikot: 6mm 80cm bambuiset Addin pyöröt

Lanka: Garnstudion Eskimo, väri 6, 212 grammaa. (5x50 gramman kerää oli huiviin varattu ja se meni lähes kokonaan, jäljelle jäi reilu 10 grammaa ja päättelystä yli jääneitä pätkiä)

Ohje: Lohikäärmehuivi

Eilen kerroin saaneeni puikkoja:

1292915.jpg

Harmony-sukkapuikkosetti, koot 2, 2,25, 2,5, 2,75, 3 ja 3,25 (jokaista kokoa 6 puikkoa! <3 ) ja pyöröpuikkoja 2mm, 2,5mm, 3mm ja 8mm. Ainoastaan ihmettelen näin jälkikäteen, että mitähän mahdoin ajatella, kun olen tilannut 30cm pitkät 8mm pyöröt!? Tai sitten ovat lähettäneet väärät, koska minulla on selkeä muistikuva, että olisin tilannut kuitenkin 80cm pyöröt... Kummallista. Niin, ja mikä sitten on tuo poikittainen puikko tuossa sukkapuikkosetissä? Enpä osaa sanoa. Se oli seitsemäs puikko 2,25-millisten lokerossa, muttei ole kuitenkaan 2,25-millinen. Veikkaan, että se on 2,5-millinen. Joka kokoa on kuusi puikkoa plus tuo yksi. Perin merkillistä. Mutta ihanat nuo on! Kauniit! Kun vaan vielä keksisi, että mitä niillä lähtisi nyt tekemään. :p

Sain myös ensimmäisen paketin SNY:ltäni eilen!

1292917.jpg

Ihanaa vihreää meleerattua Pirtin kehräämön tex3 Karstalankaa, nuuskamuikkus-heijastin, kortti, teetä ja Halvan salmiakkimatto. KIITOS SNY:ni! Ihan täydellisen ihana paketti :) (taustalla ystävänpäiväkukat Ukolta <3 )

Nyt tuo lanka huutelee haluavansa huiviksi. Mikä ohje tuolle langalle voisi sopia? Olen jotenkin aina ajatellut, että huivi pitää tehdä ohuesta langasta, mutta tuo lanka nyt vaan haluaa tulla neulotuksi huiviksi. Kolmion malliseksi vielä. Sitä on ripsun vajaa 200 grammaa ja sellainen ohje olisi hakusessa, johon tuo määrä riittäisi. Ehdotuksia?

Räjäytin tänään makuuhuoneen. Olohuoneessa on nyt siis kaaos. Kellistin Pikku-Ukon sänkyyn päikkäreille ja ajattelin, että hetken neulon ja sitten siivoan. Noooo... Ensin söin, sitten tuli kummityttö käväisemään, Pikku-Ukko tietenkin heräsi siihen ja nyt ei tule mitään ei neulomisesta eikä siivoamisesta. Eikä näemmä enää blogaamisestakaan, joten soommoro!

-Daalia