Ilmoittauduin mukaan springshawlsurpriceen. Sinänsä hullua, etten ole neulonut yhtään suurta pitsineuletta, enkä englanniksi juuri mitään muutenkaan. No, noita ensimmäisiä kuvia katsellessani totesin, että ehkä en tätäkään neulokaan, mutta katsotaan nyt. Vielä ainakaan en lankoja hankkinut. Joten tästä ei sitten puhuta mitään... sshh!

Työväenopiston kevään kurssitarjonta pitäisi katsastaa tänään, huomenna on käsityökurssien ilmoittautumiset. Jollekin kurssille on tissitakiaisesta huolimatta päästävä! Jotain uutta olisi kiva oppia, mitähän se voisi olla?

Olen neulonutkin, ihan totta! Sukkia anopille. Oikeasti ne ovat Ne Minun Sukat, ekat, jotka mun piti ihan oikeasti alusta saakka tehdä itselle, valita lanka, suunnitella ja neuloa. Itselle. Mutta anoppi ihastui niihin kesällä (heh.. hetki sitten) ja päätin antaa nuo sitten hänelle. Toinen sukka lähestyy kantapäätä varpaista alkaen tällä hetkellä.

Kuvaton postaus taas! No, ei voi mittään. Toisella kertaa sitten.

Sellainen juttu tuli mieleen, että olisiko kenelläkään kiinnostusta kehittää vaihtoa neulottujen pehmoeläinten tiimoilta? Minusta olisi kiva neuloa joku ötökkä ja vaihdon myötä siihen saisi enemmän mielekkyyttä mukaan. :)

Muistakaahan myös kilpailu!

-Daalia