Olipa ihana saada heti viesti SNYltäni! Kiitos! :)

Sain itsekin jo oman kohdeystäväni tiedot ja yllätyin iloisesti. Haastava ystäväni kyllä on, mutta kivalla tavalla ja mukavaa oli, että hän on pikkuisen tuttu jo aiemmin. Aiai! Tätä SNY-kierrosta odotan kyllä innolla jo kunnolla käynnistyväksi! :)

Tässä pieni maistiainen neulakinnaskurssityöstä:

1237383.jpg

Lanka on Virtain Villan luonnonruskeaa tex3 100% villalankaa. Aivan ihanan unelmanpehmeää ja lampaanhajuista. Tuolla on tosi helppo neulata. Taustalla näkyy uudella kerijälläni hienoksi kerimäni kerä, jota rakas pieni lapseni innokkaasti vähän silitti. Kurssilla neulataan suomeksi. Seuraavaksi, kun jossain välissä saan sopivan rauhallisen hetken, koetan aloituksen tekemistä venäjäksi. Muitakin tekniikoita olisi kiva opetella, neulaaminen on oikeasti tosi kivaa ja jälki on miellyttävän näköistä.

Ensimmäisen kurssityön aloitin jostain merkittömästä suomalaisesta 2-säikeisestä villalangasta, mutta siitä ei tullut kivaa jälkeä ja 2-säikeisenä lanka oli myös hieman liian ohutta ja lohkeavaa, joten aloitin toisella kurssikerralla kokonaan alusta tämän toisen langan kanssa. Ensimmäisellä kerralla harjoittelimme tekniikkaa opettajan tekemään aloitukseen ja lopulta vielä itsekin opettelimme tekemään aloituksen.

Tässä vielä rakas Pussikarhu omassa elementissään:

1237385.jpg

Liinana on tiistaina meille kotiutunut ihanuus, Hippis Hali omalla paneelikankaalla. Tätä ei voi kylliksi ylistää! Kiitos Piia!

Vielä olisi pitänyt raportoida yksi lankaostos, mutta se jää nyt toiseen kertaan. Äitiä tarvitaan!

-Daalia