Mikä on tämä Ravelry, joka on ilmaantunut joka puolelle taukoni aikana? Olen ns. ihan pihalla! :D Kävin siellä sivuillakin kurkkimassa, mutta ei siitä hullua hurskaammaksi tullut.

Onko neule-blogistanian vaihdoille ja projekteille olemassa jotain keskitettyä "ilmoitustaulua"? Tämä kysymys tuli esille eräällä keskustelupalstalla ja otin oikeudekseni siirtää kysymyksen avoimempaan maastoon tänne blogiini, jospa täältä kautta vastaus tulisi. Jos tälläistä ei ole olemassa niin olisikohan aika perustaa? Tämä allekirjoittanut ainakin kaipaisi sellaista infokanavaa.

15. tuhannes käynti lähenee selkeästikin. Kymppitonni meni rikki ollessani muissa maailmoissa, mutta 15 000 on syytä juhlia. Avaankin täten kilpailun, jonka voittaja arvotaan, kun 15 tuhatta on kävijälaskurissa täynnä (otan vapauden päättää tarkemman ajankohdan korkeimman omakätisesti). Kilpailuun osallistutaan jättämällä kommentti tähän postaukseen. Postauksessa olisi kiva olla vastaus jompaan kumpaan tai molempiin yllä esittämiini kysymyksiin, ei ole toki pakko. Kaikki postaukset osallistuvat kuitenkin. Palkinto tulee olemaan jotain jollain tavoin neulomiseen liittyvää. Jätähän yhteystiedoksesi vähintään blogisi osoite tai sähköpostiosoite, josta sinut saa kiinni! Onnea arvontaan! :)

Kiitos LiisaP ja Katiija! <3

-Daalia