Eilen jäi bloggaaminen kesken ja olen tämän asiani kanssa muutenkin myöhässä koko blogistaniassa kiireideni vuoksi, mutta kiitokset tai kehut ei liene epämieluisia missään tilanteessa. Vai mitä?

Sain nimittäin tälläisen:

1212097.jpg

Hemulilta ja Wiliskeltä! Kiitos ihanaiset ystäväiseni! :)

"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Käännös: "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

Minä jaan palkinnon eteenpäin seuraaville henkilöille:

Villasukka
Katiija
Kasil
Vilma
Ammis
Hemuli
Mari
Ilu
Wiliske
Cica

Olkaa hyvät! :) Tässä oli kuitenkin vain osa, pieni osa, blogeista, joita seuraan ja joista pidän. Näissä oli kuitenkin jokaisessa valitsemisen syynä jokin aivan erityinen pieni juttu, miksi juuri tämä blogi pääsi listalleni nyt tällä kertaa. En nyt kuitenkaan erittele niitä Pieniä Juttuja tässä sen enempää, olkoon ne minun ja kiitoksen saajan välisiä juttuja (tai joissain tapauksissa ihan vain mun omia yksityisiä juttuja :p ). Kiitos, että bloggaatte!

-Daalia