Arvoitus: Siinä on neljä sukkapuikkoa ja yksi pyöröpuikko. Mikä se on?

No, se on lapanen, joka on kesken ja jota neuloessa sukkapuikkosetistä katkesi yksi puikko ja se korvattiin saman kokoisella pyöröllä, eikö olekin kätevää?

NOT!

Mutta. Tilasinpa sitten uuden setin bambuisia kolmen millin sukkapuikkoja. Ja jos ette kerro kenellekään, niin tunnustan, että samoila kuluilla kun tulee, niin tilasinpa toisetkin sukkapuikot (vitoset, niitä mulla ei vielä ollut) ja kaksi virkkuukoukkua (bambuisia, mulla on vain metallisia) ja kun totesin, että eivät enää tule kirjeenä, niin tilasinpa samalla yhteen Salaiseen Projektiin myös langat. Toivon hartaasti, että väri mätsää! :D

Tänään tuli törsästeltyä muutenkin *punastus* Päätin osallistua neulakinnaskurssille ja sitä varten tarvitsen tietenkin kinnasneulan. Sellainen piti etsiä ja tilata (poronluinen, tottakai) ja kun samassa paikassa sattui olemaan myös langankerimislaitteita (vieläpä aika edullisesti mitä nyt olen niitä nähnyt) ja vyyhdinpuut jopa tarjouksessa, niin sellaisetkin tavallaan eksyi mukaan ostoskoriin. Hups! Niinku samoilla kuluilla kun kuitenkin tulevat. Siinähän säästää! Näettekö loistavan sädekehäni ja viattoman hymyni?

Nyt pikku-Ukko kutsuu! Hei taas!

Niin ja kiitos lukuisista kommentoinneista! :)

-Daalia