Pikkupätkä on jo puolivuotias (no, 6kk 1vko), joten on aika tehdä ryhtiliike ja palata käsitöiden, ja blogin, pariin. Jotenkin pienen vauvan äitinä oleminen yhdistettynä kesään (ei tällänen hikipää voi villaa ja neuleita silloin ajatellakaan) sai käsityöajatukset kaikkoamaan mielestä pitkäksi aikaa. Tässä lokakuun aikana olen vihdoin palautellut lankoja ja puikkoja (ja keskeneräisiä neuletöitä) mieleeni ja mm. neulonut poikaselleni vaippavillikset:

995641.jpg

Puikot: 4mm bambusukkapuikot
Lanka: Pirtin kehrämön hahtuvalanka
Ohje: Omasta päästä, syntynyt neuloessa

Ompelin jo  aiemmin myös rengasliinan juhlakäyttöön (valitan huonoa kuvaa):

831253.jpg

Kangas on Eurokankaan Exclusive silkkiä ja renkaat mustat BabyIdean alumiiniset kantoliinarenkaat. Renkaat on hiukan turhan pienet ja liina jäi aavistuksen liian lyhyeksi, mutta muuten oikein tosi kiva liina ja sillä on hyvä kantaa. Tuosta silkistä teen takuulla vielä toistekin jotain.

Eiköhän käsityörintamalla tule taas vilkkaampaa, kun kylmä alkaa pistellä varpaita ja villa taas houkuttelee lämmöllään! Joulukin on tulossa ja vakaa aikomus on taikoa pukin konttiin puikoilla pehmoisia paketteja.

Tälläsiä täältä tänään lokakuun lopun kunniaksi!

-Daalia

P.S. Iso kiitos kaikille, jotka olette vierailleet ja etenkin teille, jotka olette kommentoineet blogissani tauon aikana. Olette yksi syy, jonka vuoksi blogia jaksoin alkuvuodesta päivitellä ja jonka vuoksi sen pariin on nyt taas mukava palata. Kiitos! ---´--,--@