Sain vihdoin kuvattua SNY:ni lähettämän paketin. Paha kyllä ehdin ripotella paketin sisällön ympäriinsä ennen kuvaamista ja nyt en kuollaksenikaan muista, oliko paketissa muuta kuin nuo, mitä on kuvassa... *nolo* (Syytän imetysdementiaa)

Tässä kuitenkin kuva:

568041.jpg

Mistä tiesitkin, että juuri tuota ruskeaa neliraitawoolia minun on ollut tarkoitus ostaa ja tehdä siitä jotain vauvalle? :) Kivoja korttitarpeitakin taas ja ihana pieni enkeli, jonka ripustin roikkumaan vauvan sänkyyn (vaikka vauva kyllä näemmä nukkuu meidän sängyssä... :D ).

Ihan asiasta kukkaruukkuun, tuo "pikku"mies on aika iso jo isomummon rottinkisänkyyn. Vaikkei hän tosiaan siellä juuri nukukaan. Taidetaan saada viedä se takaisin jo ensimmäisellä reissulla sen isomummolan suuntaan... :D Mutta tulihan harjoiteltua ompelemista ja tehtyä siihen lakanat ja verhot kuitenkin... *hih*

SNY:n paketista kirjoittaessa tuli mieleen salaiset sukat. Mitähän niille kuuluu? Sanoin tosin kyllä, että myöhästyminen ei haittaa, mutta... Jos saisi edes hiukan kuulumisia, että missä niiden suhteen mennään? :)

-Daalia