Kiitoksia kommenteista ja kehuista Tellu, Mari, Mirka ja Annika!

Tunnen tarvetta korjata hieman kommenttia anopistani. ;) Hän on oikeasti mukava ja kannustaa minua käsityöharrastuksessani, ei suinkaan keskity keksimään moitteita tekeleistäni. Huonommuuden tunne ja jonkinlainen "emmäosaakumminkaantarpeeksihyvin" on ihan mun omassa päässäni.

Miku, älä nyt hullujas puhu! Se mokoma babywrappi taitaa jäädä multa kokonaan tekemättä, kun en yksinkertaisesti osaa ommella mitään kaitaleita reunoihin... Yritin kyllä ja siitä tuli niin karsea, että päätin olla puhumatta kenellekään, että olen edes mokomaa yrittänyt... *upsis*

Päivittelen tässä illalla noita laatikoita, kun ovat jääneet vähemmälle huomiolle viimeaikoina. :) Eli haamupäivityksiä luvassa tämän kirjoituksen jälkeen.

-Daalia

muoks* Laitoin tropiikkitäkin menneisiin, vaikka itse projekti onkin vielä kesken. Vattumato kasailee täkkiä parhaillaan, hänen uusimmassa tropiikkitäkkipostauksessaan on varsin herkullisen näköisiä kuvia tilkuista ja täkkikin on alkanut jo muotoutua!

muoks2* Vauvan neuletakki Novitan Bambusta valmistui tänään muuten, mutta siitä puuttuu napit. Tarkemmin siitä siis joku päivä ihan omassa postauksessaan.