Kiva, kun blogiani ei ole hylätty, vaikka melkein viikko ehtikin vierähtää edellisestä postauksesta. :)

Aika todellakin kuluu siivillä nykyään. Osin siksi, kun silloin, kun on energiaa, tekemistä on paljon ja olen saanut aikaan kaikenlaista (suurin osa tosin joko ajatuksen asteella tai keskeneräisiä, ihan valmistumisen hilkullakin on monta työtä). Ja sitten ne huonot päivät... No, silloin ei paljon tapahdu.

Omenankukat aukeavat kohta! :) Varmasti olisivat auenneetkin jo, mutta koska on ollut näin lämmintä ja sain parvekkeen siivottua, nostin oksat sinne ja siellä edistymistä tapahtuukin huomattavasti hitaammin kuin sisällä. Huomenna voisi ottaa niistä taas ajantasaisen valokuvan, kuten myös parvekkeen uudesta lattiasta. Olen aivan innoissani, se tulee vihdoin huomenna! (Tai se mistään tule, kyllä se on ihan itse laudoista rakennettava, mutta apu ja työkalut tulevat huomenna.)

Tuulia :) Kiitos, kun kävit ilmoittamassa, että paketti on tullut perille. Aloin olla jo hieman huolissani, että noinkohan se edes löytää sinne merten taa, mutta onneksi löysi! Ja kiva, että sisältö oli mieluinen.

Tässä vielä kuvat kummastakin yllätyspaketista:

483868.jpg 483869.jpg

Rimmuskalle kukikas rullamitta, Sisua, Pepe ja arvontatehtävän kohteena olleesta langasta Rimmuskan antaman ajatuksen pohjalta kehitelty tekemäni ankka/tipu kirjanmerkki.

Tuulialle Novitan Bambua kevään vihreänä, Lakrisalia ja kirjanmerkki.

Satu kiitos kovast tiedosta! Huomenna toivottavasti saamme tuonne parvekkeelle myös ne arkkupenkit ja sitten...! Sitten sinne tulee myös kivinen istuin. :) Toivottavasti kangasta on täältä jostain Eurokankaasta saatavilla.

Salainen Sukankutojani ei mitään paineita valmistumisesta :) Kiitos, kun kävit kertomassa. Jaksan kyllä odottaa nyt kun tiedän. :) Parantele ranteesi vaan rauhassa kuntoon!

Tänään esittelen valmiita vielä ainakin Tropiikkitäkkitilkkuni, jotka onneksi suostuttiin vielä ottamaan vastaan, vaikka heräsin postittamisen kanssa niin myöhään. *punastus*

-Daalia