Vapaavirkkaus oli yllättävän hauskaa! Ja kirjaimellisesti koukuttavaa. Aikaa hurahti tilkkujen kanssa lankoja miettien ja uusia mutkia pähkäillen tunteja ihan huomaamatta. Ja ei, en myöskään ole kovin nopea virkkaaja, siihen itse tekemiseenkin meni sitä aikaa ihan kiitettävästi. *hih* Mutta kivaa oli ja luulenpa tekeväni vapaavirkkauksella vielä toisenkin kerran jotain.

Tässä ne ovat:

483882.jpg

Ensimmäinen. No ei voi kovasti kehua. Tuo keskellä oleva sykkärä on niinkuin kukka. Tuo sentään on suunnilleen 10x10cm neliö. Vapaavirkkaukseksi sitä sen sijaan ei oikein tunnista... Harjoituskappale. Tässä vaiheessa epäilin olevani koko projektiin liian konservatiivinen ja mielikuvitukseton.

483883.jpg

Toinen. Tuo taas ei ole neliötä nähnytkään, koko on kutakuinkin samansuuntainen kuin tuolla ensimmäisellä, on vain leveämpi. Tuossakin on tuollainen kukantapainen. Tykkäsin tästä valmiina niin paljon, että jouduin tappelemaan itseni kanssa, että sain tämän lähetettyä!

483884.jpg

Kolmas. Tätä tein pisimmän aikaa ja onhan se suurinkin. Ei ole nähnytkään kokoa 10x10cm, paitsi joskus pienenä. Minusta tämä on aika kiva. En kylläkään pidä oikein sinisestä, enkä oikein tiedä tunnistaako tuotakaan vapaavirkkaukseksi (jos nyt miksikään muuksikaan...), mutta tämän tekeminen oli jo tosi hauskaa. Kakkosesta jäi silti lempparini.

Tässä siis minun panokseni tropiikkitäkkiin.

-Daalia