Esittelyssä kirja:

Neulo ja ompele lapselle v.1982 kirjoittanut Maggie ja Morgan Wallin

Ensiselailulla aivan ihastuttavan oloinen kirja, neuleissa käytetyt langat tosin hiukan outoja nykyneulojalle ja määrätkin hurmaavan summittaisia: esimerkiksi erääseen pipoon menee lankaa (ei kerrota tarkemmin mitä), 2 kerää keltaista, 1 kerä punaista ja 1 kerä sinistä, puikkokooksi on sentään mainittu numero 3, mutta neuletiheyttä ei sen kummemmin eritellä. :P Pienellä selailulla selviää kyllä kohtuullisen varmasti tarkoitettu lanka ja neuletiheys ym. seikat. Äkkilukemalta ohjeet on kuitenkin selkeitä ja havainnollisia (saa nähdä kuinka on ymmärryksen laita, kun tuolta jotain oikeasti käy tekemään...).

Tässä muutama kuva:

418764.jpg

Aivan ihastuttava kuva, värit, kehto, lapsi ja miksei tietysty tuo peittokin. Ja huomatkaa, kuinka hyvin keittiön kaappimme sopii kuvan väriteemaan! ;) Meillä olisi melkein tuollainen kehtokin, harmi, että asuntomme on niin pieni, ettei se oikein mahdu tänne.

418765.jpg

Mitkä värit ja mikä kuva! Ihana! :) Oikeasti nuo sävyt on vielä kirkkaammat, mikä lie harmaakaihi iski linssiin.

418766.jpg

Ja tämä! Nuo housut on väritykseltään hieman - öh, enkkuviltit, mutta kuva kokonaisuutena on suorastaan herkullinen! Ja tuo pyörä *kuolaa* Tahtoo tuollaisen! Ja kyllä varmaan lapsi saa tuollaisen takinkin joskus.

418767.jpg

Tämä on sarjassamme ainakin toteutettavia neuleita ja kivat on nuo lappuhaalaritkin. Ja kuvakin on kiva. Värit ei, mutta nehän saa muutettua.

418768.jpg

Kummityttö tahtoo tälläisen takin, päätin juuri! ;)

418769.jpg

Tästä tulee varmaan myös toteutettua nuo henkselihaalarit. Ja jos joskus nukensänkyä on tarvis, niin nyt tiedän, mistä saan siihen mallin, kun käyn nikkaroimaan! :p

418760.jpg

Onneksi kaikkea ei kuitenkaan tarvitse toteuttaa vol1

418761.jpg

vol 2

418762.jpg

ja vol3.

Mitäs piditte? :)

Ai liikaa kuvia yhteen postaukseen? Niin, aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.... :p

-Daalia