Juuli, kiitos kommentistasi. Näinhän se on, että netti on iso verkko, ympäri käydään ja yhteen tullaan ;) Mikäs sen mukavampaa. Välillä oikein hämmästyy, kuinka pieneksi maailma on mennyt netin myötä. Vaikkei sen mikään uutinen enää pitäisi kenellekään olla.

Jonkinlaista hattua olen suunnitellutkin noiden merimieshenkisten housujen ja nutun lisäksi. En vain oikein keksi, millainen se olisi. Perheemme ei myöskään oikeasti ole mitään merenkulkijaporukkaa, veneillään kyllä järvellä mökillä kesäisin, mutta meri on aika vieras elementti. Tiedä sitten miksi niin viehätyin tuosta paidasta ("ja siitä se sitten lähti"). Tämä siis pohjustukseksi sille, etten oikein tunne aihepiiriä kylliksi suunnitellakseni asuun sopivan hatun. Merihenkinen mekko taas olisi aika helppokin toteuttaa, siihen ideoita jo olisikin, samantyylinen kaulus kuin tuossa paidassa, vyötärökohdasa housujen tyyliin vyö, kiinnitys ja nauhan päät takana, ja levenevä helma niin ja lyhyet hihat tai vain pienet hihan virkaa tekevät "röyhelöt". Puuttuu vain se tyttö...

Se Ukon palmikkoneulepaita valmistui varsin rivakasti sen jälkeen, kun päätin, etten saa aloittaa muita töitä ennenkuin se on valmis. Pitäisiköhän noihin nykyisiin keskeneräisiin soveltaa samaa? (Mutku...)

-Daalia