Tämä päivä menikin sitten ihan huomaamatta ohi. Aika lensi kuin siivilä, kuten edesmennyt isäni tapasi sanoa. :)

Pääasiassa päivään mahtui eilisen rehkimisen (kaupoissakäyntiä ja siivousta) aiheuttamien liitoskipujen tyynnyttelyä ja äidin villapaidan neulomista. Se on nyt siinä pisteessä, että hihanpituutta pitäisi sovittaa, toinen hiha on siis valmis ja toinen on tehty siihen saakka, mistä joko aloitetaan kavennukset tai sitten jatketaan vielä vähän ennen kavennuksia. Mutta äiti ei päässyt sovittamaan villistä tänään, joten se piti laittaa syrjään ja yhtäkkiä pää olikin aivan tyhjä sen suhteen, mitä seuraavaksi tekisin, vaikka ideoita piti olla ainakin miljoona! Olin ajatellut katsoa Oscarit neuloen jotain, mutta nyt vain stressaa ajatuskin, että pitäisi keksiä se, mitä neuloisi. Höh!

Ehkä vietän sitten illan tutustumalla niihin ostamiini kirjoihin, eli Sukkasillaan ja Socks Socks Socks. Tarkemmat analyysit jää nyt ainakin tältä päivältä kirjoittamatta, mutta jospa sitä kirjoihin tutustuessa inspiroituisi. :)

Nyt on kyllä sellainen olo, että kaipaisin lomaa, mutten oikein tiedä, että mistä, koska en käy tällähetkellä töissä, eikä velvotteita juuri muitakaan ole. o__o

-Daalia